RT Fresco - шаблон joomla Книги
Четвъртък, 11 Януари 2018 11:00

Стартира кампанията за "Детски Пирин Фолк" 2018

Оценете
(0 гласа)

За втора поредна година в град Сандански ще се проведе фестивалът „Детски Пирин Фолк“. Това е конкурс за изпълнителско изкуство на песен от македонска фолклорна област за деца между 8 и 15 години.

Всички желаещи да участват трябва да изпратят на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на адрес: София 1330, ж.к. Сердика, ул. Гюешево 85, ет. 3 /за фестивала Пирин Фолк/ следното:
- демо запис на изпълнение на живо на песен от македонска фолклорна област /може и акапелно/;

- снимка;
- кратка творческа биография;
- координати за обратна връзка – телефон и e-mail на родител или пълнолетен настойник.

Срокът за подаване на кандидатурите за участие е 27 април 2018 г. Селекцията за допускане до участие ще се проведе на 12 и/или 13 май в гр. София.

След успеха на първото издание на фестивала, организаторите от Фен Фолк ТВ очакват тази година още повече интерес и емоции в Летния театър на гр. Сандански на 24 август.

Повече информация за кандидатстването за участие може да прочетете в Правилника на фестивала на адрес: http://pirinfolk.com/bg/pravilnik

Миналогодишното издание може да си припомните Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">тук.

DetskiPirinFolk2017.jpg

Успех на всички талантливи деца!